Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30592
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілодід, Андріана-
dc.contributor.authorФітель, Наталія-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorBilodid, Andriana-
dc.contributor.authorFitel, Nataliia-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2021-09-20T07:38:36Z-
dc.date.available2021-09-20T07:38:36Z-
dc.date.issued2021-09-20-
dc.identifier.citationБілодід А. Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів / Андріана Білодід, Наталія Фітель,Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 144-146.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30592-
dc.description.abstractМета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectрослинне молокоuk_UA
dc.subjectзамінникuk_UA
dc.subjectтуристиuk_UA
dc.titleРослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S3_42_144-146.pdf587.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.