Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30577
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калитин, Роксолана | - |
dc.contributor.author | Перун, Марія | - |
dc.contributor.author | Радзімовська, Ольга | - |
dc.contributor.author | Холявка, Володимир | - |
dc.contributor.author | Kalytyn, Roksolana | - |
dc.contributor.author | Perun, Mariia | - |
dc.contributor.author | Radzimovska, Olha | - |
dc.contributor.author | Kholiavka, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T10:38:50Z | - |
dc.date.available | 2021-09-17T10:38:50Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-17 | - |
dc.identifier.citation | Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" / Роксолана Калитин, Марія Перун, Ольга Радзімовська, Володимир Холявка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 119-121. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30577 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | реалізація | uk_UA |
dc.title | Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S2_34_119-121.pdf | 630.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.