Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567
Title: Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства
Authors: Хамуляк, Марічка
Карпова, Марта
Маслійчук, Ольга
Khamuliak, Marichka
Karpova, Marta
Masliichuk, Olha
Keywords: екопосуд
PLA
СPLA
бегаса
компостований посуд
Issue Date: 17-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Хамуляк М. Використання екопосуду «Naturpack» у закладах ресторанного господарства / Марічка Хамуляк, Марта Карпова, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 99-101.
Abstract: Метою дослідження є моніторинг використання компостованого одноразового посуду та пакувальних матеріалів для їжі Vegware компанії Naturpack у закладах ресторанного господарства м. Львова та м. Києва.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30567
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_28_99-101.pdf646.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.