Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30560
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сенчишин, Юліана | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Senchyshyn, Yuliana | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T08:00:46Z | - |
dc.date.available | 2021-09-17T08:00:46Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-17 | - |
dc.identifier.citation | Сенчишин Ю. Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарства / Юліана Сенчишин, Ольга Маслійчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 80-83 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30560 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження став аналіз аналітичних досліджень і розши рення асортименту напівфабрикатів для закладів ресторанного госпо дарства із індичого м’яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | індиче м’ясо | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Перспектива впровадження напівфабрикатів із індичого м'яса для закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_22_80-83.pdf | 806.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.