Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назаренко, Марина | - |
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Лариса | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, Maryna | - |
dc.contributor.author | Bal-Prylypko, Larysa | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-16T12:46:50Z | - |
dc.date.available | 2021-09-16T12:46:50Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-16 | - |
dc.identifier.citation | Назаренко М. Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці / Марина Назаренко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 60-64. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | м’ясні фаршеві системи | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційні рослинні білки | uk_UA |
dc.subject | низькокалорійна дикоросла пшениця | uk_UA |
dc.title | Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_16_60-64.pdf | 693.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.