Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30539
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуренко, Денис-
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Лариса-
dc.contributor.authorZhurenko, Denys-
dc.contributor.authorBal-Prylypko, Larysa-
dc.date.accessioned2021-09-16T11:26:38Z-
dc.date.available2021-09-16T11:26:38Z-
dc.date.issued2021-09-16-
dc.identifier.citationЖуренко Д. Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу / Денис Журенко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 32-34.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30539-
dc.description.abstractМетою є визначення сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні. Ресторанний бізнес – це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинностіuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectбізнесuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleСучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_06_32-34.pdf616.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.