Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидов, Денис | - |
dc.contributor.author | Давидова, Оксана | - |
dc.contributor.author | Davydov, Denys | - |
dc.contributor.author | Davydova, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-16T11:19:46Z | - |
dc.date.available | 2021-09-16T11:19:46Z | - |
dc.date.issued | 2021-09-16 | - |
dc.identifier.citation | Давидов Д. Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу / Денис Давидов, Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 29-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | обслуговування | uk_UA |
dc.title | Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S1_05_29-31.pdf | 601.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.