Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДавидов, Денис-
dc.contributor.authorДавидова, Оксана-
dc.contributor.authorDavydov, Denys-
dc.contributor.authorDavydova, Oksana-
dc.date.accessioned2021-09-16T11:19:46Z-
dc.date.available2021-09-16T11:19:46Z-
dc.date.issued2021-09-16-
dc.identifier.citationДавидов Д. Формування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесу / Денис Давидов, Оксана Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 29-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30538-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectгостинністьuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.titleФормування стратегії управління якістю в індустрії готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S1_05_29-31.pdf601.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.