Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30337
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорецький, Ю. Р.-
dc.contributor.authorТрач, В. М.-
dc.contributor.authorГащишин, В. Р.-
dc.contributor.authorТимочко-Волошин, Р. І.-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yu. R.-
dc.contributor.authorTrach, V. M.-
dc.contributor.authorHashchyshyn, V. R.-
dc.contributor.authorTymochko-Voloshyn, R. I.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії і гігієни-
dc.date.accessioned2021-09-06T19:30:36Z-
dc.date.available2021-09-06T19:30:36Z-
dc.date.issued2021-09-06-
dc.identifier.citationНеінвазивні методи дослідження у фізичній культурі і спорті : силабус дисципліни, рівень освіти ІІІ, галузь зн / ань: 01 Освіта, спеціальність 017 Фізична культура і спорт / розроб. Борецький Ю. Р., Трач В. М., Гащишин В. Р., Тимочко-Волошин Р. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30337-
dc.description.abstractМета курсу формування в аспірантів та здобувачів наукового ступеня фундаментальних знань та умінь на методологічному, теоретичному та експериментально-емпіричному рівнях стосовно неінвазивних методів досліджень організму людини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнеінвазивні методи дослідження у фізичній культурі і спортіuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectаспірантиuk_UA
dc.subjectгалузь знань 01 "Освіта"uk_UA
dc.subjectспеціальність - 017 "Фізична культура і спорт"uk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.titleНеінвазивні методи дослідження у фізичній культурі і спорті : силабус дисципліни, рівень освіти ІІІ, галузь знань: 01 Освіта, спеціальність 017 Фізична культура і спортuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус_Неін_мет_Асп_017_BTGT_Борецький та ін (1).pdf393.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.