Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30336
Title: Українська націологія : силабус дисципліни за вибором для аспірантів спеціальності 227 „Фізична терапія, ерготерапія”
Authors: Гринів, О. І.
Hryniv, O. I.
Кафедра гуманітарних дисциплін
Keywords: українська націологія
силабус
аспіранти
спеціальність : 227 „Фізична терапія та ерготерапія”
Issue Date: 6-Sep-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Гринів О. І. Українська націологія : силабус дисципліни за вибором для аспірантів спеціальності 227 „Фізична терапія, ерготерапія” / Гринів О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 9 с.
Abstract: Мета тазавдання курсу -- подати наукову періодизацію виникнення, становлення та розвитку української нації; викласти історію українських вчень про націю; --узагальнити досвід національного державотворення, традиції української державності, значення боротьби українського народу за її відродження та збереження; --розкрити історію суспільно-політичних, соціально-економічних і духовних процесів на території України, основні етапи українського національно-визвольного руху, його конкретний зміст і організаційні форми, обґрунтувати місце і роль в українській національно-визвольній боротьбі вітчизняних концепцій; --висвітлити зміст і особливості розвитку національної ідеології.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30336
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус Українська націологія_227 (1).pdf568.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.