Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29955
Title: Передумови формування системи фізичного виховання молоді, як об’єктивний фактор вдосконалення фізичної підготовки військовослужбовців
Authors: Підлетейчук, Роман Васильович
Keywords: фізичне виховання
фізична підготовка
Збройні сили
допризовна підготовка
учні 9-11 класів
Issue Date: 2-Jun-2021
Publisher: Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України
Citation: Підлетейчук Р. В. Передумови формування системи фізичного виховання молоді, як об’єктивний фактор вдосконалення фізичної підготовки військовослужбовців : дис. ...д-ра філософії : 017 / Підлетейчук Роман Васильович. - Київ, 2021. - 291 с.
Abstract: У дисертації досліджено проблемне поле удосконалення фізичної підготовки в Збройних силах України відповідно сучасним викликам, сутність та основні напрями реформування системи фізичного виховання молоді на різних етапах розвитку людства з урахуванням зовнішніх факторів та етнічних особливостей. Визначено системні підходи та шляхи впровадження основних принципів фізичного виховання молоді в провідних країнах НАТО для удосконалення фізичної підготовки до служби в Збройних силах України. Обґрунтовано і розроблено технологічну модель та інтегральну оцінку фізичної готовності молоді до служби в Збройних силах України.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29955
Appears in Collections:Дисертації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Підлетейчук_дис_2021.pdf9.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.