Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2993
Title: Структура та зміст техніко-тактичних дій висококваліфікованих фехтувальників-шпажистів в умовах змагальної діяльності
Authors: Смирновський, Сергій
Keywords: фехтування на шпагах
фехтувальники на шпагах
змагальна діяльність
техніко-тактична підготовка
Issue Date: 2015
Citation: Смирновський С. Структура та зміст техніко-тактичних дій висококваліфікованих фехтувальників-шпажистів в умовах змагальної діяльності / Сергій Смирновський // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 1. - С. 215 - 218.
Abstract: Установлено, що у структурі атакувальних техніко-тактичних дій висококваліфікованих фехтувальників-шпажистів за обсягом та результативністю переважають прості атаки. Ефективність атак із діями на зброю є вищою, ніж ефективність простих атак. Серед захисних дій висококваліфікованих фехтувальників-шпажистів найбільший обсяг мають захисти з відповідями, серед контратакувальних дій − уколи назустріч. Для спортсменів, котрі використовують ортопедичне руків’я для управління зброєю характерна більша різноманітність дій, ніж для тих, хто використовує гладку рукоятку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2993
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Смирновський_36.pdf301.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.