Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29683
Title: Теорія і методика фізичного виховання : атестаційна навчальна програма з дисципліни для студентів освітнього ступеня «бакалавр» (скорочений термін навчання) зі спеціальності 014.11 «Середня освіта (фізична культура)»
Authors: Семенова, Н. В.
Semenova, N. V.
Кафедра теорії і методики фізичної культури
Keywords: теорія і методика фізичного виховання
атестаційна навчальна програма
спеціальність 014.11 «Середня освіта (фізична культура)»
бакалавр
кафедра теорії і методики фізичної культури
Issue Date: 18-May-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Теорія і методика фізичного виховання : атестаційна навчальна програма з дисципліни для студентів освітнього ступеня «бакалавр» (скорочений термін навчання) зі спеціальності 014.11 «Середня освіта (фізична культура)» / розроб. Семенова Н. В. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 8 с.
Abstract: Курс "Теорія і методика фізичного виховання" є профілюючим у професійній підготовці фахівців з фізичної культури і спорту. Практично всі спеціальності галузі "Фізичне виховання і спорт" вимагають високої професійної підготованості фахівців з питань теорії і методики практичної реалізації фізичного виховання. Курс орієнтований на узагальнення специфічних теоретико-методичних закономірностей фізичного виховання людей різного віку, які розглядаються в структурі спортивно-педагогічних, психолого-педагогічних, соціальних та медико-біологічних дисциплін, а також спортивної підготовки. З урахуванням вимог сьогодення, зазначених у "Кваліфікаційній характеристиці" до рівня і змісту підготованості магістрів за спеціальністю "Фізичне виховання", передбачається глибоке засвоєння студентами теоретичних знань і методичних навичок основ фізичного виховання людини практично на всіх етапах її життєдіяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29683
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нач.прог._Семенова.pdf598.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.