Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29546
Title: Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structure
Authors: Cherednichenko, О.
Bal-Prylypko, L.
Paska, M.
Nikolaenko, M.
Чередніченко, О.
Баль-Прилипко, Л.
Паска, М.
Ніколаєнко, М.
Keywords: технологія виробництва мяса
продукти тривалого зберігання
Issue Date: 14-Apr-2021
Citation: Expediency of creation of technology of production of meat products of long term of storage of the combined structure / O. Cherednichenko, L. Bal-Prylypko, M. Paska, M. Nikolaenko // IOP Conf. Series: Earth and Environmental Science 723. - 2021. - P. 1-6.
Abstract: Abstract. The technological properties of seaweed and activated water are studied in the article and various recipes of canned meat with the use of animal raw materials, elamine and catholyte are analyzed. The results of research of functional and technological properties, chemical composition, nutritional and nutritional value, organoleptic evaluation of the finished product are obtained. An improved technological scheme of production has been developed. Анотація. У статті досліджено технологічні властивості морських водоростей та активованої води та різні рецепти м’ясних консервів із використанням тваринного сировини, еламіну та католіту аналізуються. Результати дослідження функціональних та технологічних властивостей, хімічних склад, харчова та харчова цінність, органолептична оцінка готового продукту отримуються. Розроблена вдосконалена технологічна схема виробництва.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29546
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Cherednichenko_2021_IOP_Conf._Ser.__Earth_Environ._Sci._723_032086 Паска (1).pdf909.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.