Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2953
Title: Успішність реалізації техніко-тактичних дій важкоатлеток залежно від біомеханічних характеристик техніки поштовху штанги
Authors: Солодка, Оксана
Keywords: жіноча важка атлетика
змагальна діяльність
біомеханічна характеристика
поштовх
Issue Date: 2015
Citation: Солодка О. Успішність реалізації техніко-тактичних дій важкоатлеток залежно від біомеханічних характеристик техніки поштовху штанги / Оксана Солодка // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 1. - С. 219 - 223.
Abstract: Визначено взаємозв’язок між біомеханічними характеристиками техніки поштовху штанги кваліфікованих важкоатлеток з їхньою результативністю під час змагальної діяльності. Мета дослідження – визначити залежність біомеханічних характеристик техніки поштовху штанги від успішності реалізації техніко-тактичних дій кваліфікованих важкоатлеток І групи вагових категорій. Установлено, що у важкоатлеток під час невдалої реалізації техніко-тактичних дій у поштовху відбувається зменшення пара- метрів в абсолютній і відносній висоті переміщення штанги, у максимальній швидкості переміщення штанги у фазі посилання, у максимальній силі виштовхування штанги у фазі посилання.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2953
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Солодка_37.pdf354.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.