Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29518
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorКафедра туризму-
dc.date.accessioned2021-04-09T17:14:38Z-
dc.date.available2021-04-09T17:14:38Z-
dc.date.issued2021-04-09-
dc.identifier.citationСучасні концепції гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу факультету туризму) / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29518-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсучасні концепції гостинностіuk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subject5 курсuk_UA
dc.subjectкафедра туризмуuk_UA
dc.titleСучасні концепції гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «магістр» (для студентів 5 курсу факультету туризму)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
залікові вимоги Сучасні концепції гостинності (2).pdf194.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.