Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29434
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorКафедра туризму-
dc.date.accessioned2021-04-05T13:02:09Z-
dc.date.available2021-04-05T13:02:09Z-
dc.date.issued2021-04-05-
dc.identifier.citationСучасні концепції гостинності : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 10 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29434-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсучасні концепції гостинностіuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 «Сфера обслуговування»uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра туризмуuk_UA
dc.titleСучасні концепції гостинності : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.