Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29338
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Л.-
dc.contributor.authorВовчанська, О.-
dc.contributor.authorIvanova, L.-
dc.contributor.authorVovchanska, O.-
dc.date.accessioned2021-03-18T11:59:21Z-
dc.date.available2021-03-18T11:59:21Z-
dc.date.issued2021-03-18-
dc.identifier.citationІванова Л. О. Вплив пандемії COVID-19 на кон’юнктуру ринку ресторанних послуг / Л. Іванова, О. Вовчанська // Сучасні тенеденції розвитку індустрії гостинності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(м. Львів, 26-27.11.2020р.). - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 45-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29338-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмаркетингові дослідженняuk_UA
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпандемія COVID‑19uk_UA
dc.titleВплив пандемії COVID-19 на кон’юнктуру ринку ресторанних послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ЛДУФК_STRIG_S1_014_45-50_copy (1).pdf582.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.