Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2923
Title: Просторово-часові характеристики техніки змагальних дій спортсменок різної кваліфікації та їх вплив на швидкість човна у веслуванні академічному
Authors: Гамалій, Володимир
Бондар, Анна
Keywords: академічне веслування
швидкість човна
біомеханічні характеристики
Issue Date: 2015
Citation: Гамалій В. Просторово-часові характеристики техніки змагальних дій спортсменок різної кваліфікації та їх вплив на швидкість човна у веслуванні академічному / Володимир Гамалій, Анна Бондар // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 1. - С. 34 - 38.
Abstract: У статті подано дані про вплив просторово-часових характеристик техніки змагальних дій спортсменок різної кваліфікації при здійсненні веслувальної локомоції на результативну швидкість човна. Також розглянуто відмінності в структурних взаємозв’язках рухів окремих біоланок тіла, що задіяні у виконанні змагальної вправи. Виявлено характеристики технічної підготовленості спортсменок у веслуванні академічному, що впливають на ефективність рухових дій спортсменок у човні і сприяють збільшенню його швидкості в циклі гребка.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2923
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Гамалій_6.pdf328.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.