Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2913
Title: Електронний репозитарій як складова інформаційно-освітнього простору вищого навчального закладу фізкультурного профілю
Authors: Свістельник, Ірина
Keywords: інформаційно-освітній простір
бібліотека
електронний репозитарій
ВНЗ фізкультурного профілю
Issue Date: 2015
Citation: Свістельник І. Р. Електронний репозитарій як складова інформаційно-освітнього простору вищого навчального закладу фізкультурного профілю / Свістельник І. Р. // Слобожанський науково-спортивний вісник. – 2015. – № 3(47). – С. 107 – 110.
Abstract: Мета: розглянуто організацію і представлення електронних освітніх ресурсів на сайтах ВНЗ фізкультурного профілю України для інформаційного забезпечення навчального процесу та наукових досліджень. Матеріал і методи: проаналізовано електронні навчально-методичні матеріали на сайтах ВНЗ фізкультурного профілю України для відкритого доступу студентам та магістрантам. Результати: перегляд веб-сторінок бібліотек ВНЗ фізкультурного профілю України дозволив встановити, що більшість з них не формують електронні колекції (електронний репозитарій) освітніх ресурсів і не надають їх у користування віддаленим користувачам. Висновки: ВНЗ фізкультурного профілю належить реалізувати ряд інновацій для надання навчальної інформації у відкритому доступі; видозмінити інформаційну діяльність відповідно до сучасних вимог, ініціювати і пропонувати нові сучасні інформаційні послуги для належного інформаційного забезпечення освіти і науки у профільних навчальних закладах та поширення результатів наукових досліджень.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2913
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File SizeFormat 
Svivtelnyk I..pdf5.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.