Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29076
Title: Організаційно-методичні засади оздоровчо-рекреаційної діяльності дітей дошкільного віку в умовах дитячих футбольних клубів
Authors: Сухомлинов, Рудольф Олегович
Keywords: діти дошкільного віку
дитячі футбольні клуби
модель
організаційно-методичне забезпечення оздоровчо-рекреаційна діяльність.
Issue Date: 4-Mar-2021
Publisher: Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України
Citation: Сухомлинов Р. О. Організаційно-методичні засади оздоровчо-рекреаційної діяльності дітей дошкільного віку в умовах дитячих футбольних клубів : автореф. дис. ...канд. наук з фіз. виховання та спорту : [спец.] 24.00.02 "Фізична культура, фізичне виховання різних груп населення" / Сухомлинов Рудолф Олегович ; Нац. ун-т фіз. виховання і спорту України. - Київ, 2021. - 29 с.
Abstract: У дисертації теоретично обґрунтовано, розроблено та експериментально перевірено модель організаційно-методичного забезпечення оздоровчо-рекреаційної діяльності дітей старшого дошкільного віку в умовах дитячих футбольних клубів, що включає організаційний, діагностичний, програмно-методичний та контрольний блоки, та опрацьовано технологічні та методичні умови її реалізації для підвищення безпечності та ефективності занять з дітьми дошкільного віку. Виявлено значущі чинники вибору спортивно-оздоровчого закладу для дітей старшого дошкільного віку, які включають оцінку якості, безпеки, комфортності умов, сприятливої атмосфери покращення організації рекреаційно-оздоровчої діяльності спортивнорозважальних центрів, організації співпраці закладу та сім’ї в напрямі підвищення рівня залучення дітей до рухової активності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29076
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сухомлинов_aref_2021.pdf538.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.