Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28951
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-02T12:07:02Z | - |
dc.date.available | 2021-03-02T12:07:02Z | - |
dc.date.issued | 2021-03-02 | - |
dc.identifier.citation | Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 10 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28951 | - |
dc.description.abstract | Мета – викладання навчальної дисципліни є здобуття майбутніми фахівцями глибоких знань із методології і організації наукових досліджень, вибору напряму та теми наукового дослідження, організації науково-дослідної роботи для подальшого застосування її результатів у практичній діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | методологія і організація наукових досліджень | uk_UA |
dc.subject | навчальна програма | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 073 Менеджмент | uk_UA |
dc.subject | галузь знань - 07 «Управління та адміністрування» | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НРП Методологія і організація наукових досліджень 073.pdf | 305 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.