Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А.-
dc.contributor.authorHolod, A.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-26T10:08:30Z-
dc.date.available2021-02-26T10:08:30Z-
dc.date.issued2021-02-26-
dc.identifier.citationОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Голод А. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28906-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectоснови наукових дослідженьuk_UA
dc.subjectінформаційна культура студентаuk_UA
dc.subjectоцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
порядок оцінювання ОНД та ІКС.pdf376.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.