Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-02-22T11:54:51Z-
dc.date.available2021-02-22T11:54:51Z-
dc.date.issued2021-02-22-
dc.identifier.citationСучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28774-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсучасні ресторанні трендиuk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань: 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleСучасні ресторанні тренди : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.