Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28633
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Л.-
dc.contributor.authorВовчанська, О.-
dc.contributor.authorIvanova, L.-
dc.contributor.authorVovchanska, O.-
dc.date.accessioned2021-02-18T09:55:33Z-
dc.date.available2021-02-18T09:55:33Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationІванова Л. Вплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послуг / Л. Іванова, О. Вовчанська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 45-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28633-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмаркетингові дослідженняuk_UA
dc.subjectзаклад ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпандемія COVID-19uk_UA
dc.titleВплив пандемії COVID-19 на кон'юктуру ринку ресторанних послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова_Вовчанська_2020.pdf582.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.