Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28631
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жук, О. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Zhuk, O. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-18T09:43:28Z | - |
dc.date.available | 2021-02-18T09:43:28Z | - |
dc.date.issued | 2021-02-18 | - |
dc.identifier.citation | Жук О. Перспективні методи рафінації рослинних олій / О. Жук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 148-150. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28631 | - |
dc.description.abstract | Метою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | переваги | uk_UA |
dc.subject | недоліки | uk_UA |
dc.subject | сепаратори | uk_UA |
dc.subject | мильно-лужна рафінація | uk_UA |
dc.title | Перспективні методи рафінації рослинних олій | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Жук_Паска_2020.pdf | 571.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.