Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28631
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖук, О.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorZhuk, O.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-02-18T09:43:28Z-
dc.date.available2021-02-18T09:43:28Z-
dc.date.issued2021-02-18-
dc.identifier.citationЖук О. Перспективні методи рафінації рослинних олій / О. Жук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 148-150.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28631-
dc.description.abstractМетою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectперевагиuk_UA
dc.subjectнедолікиuk_UA
dc.subjectсепараториuk_UA
dc.subjectмильно-лужна рафінаціяuk_UA
dc.titleПерспективні методи рафінації рослинних олійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Жук_Паска_2020.pdf571.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.