Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Л. О.-
dc.contributor.authorIvanova, L. O.-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2021-02-16T09:28:41Z-
dc.date.available2021-02-16T09:28:41Z-
dc.date.issued2021-02-16-
dc.identifier.citationСтратегічний менеджмент і маркетинг : робоча програма навчальної дисципліни, рівень освіти - магістр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, факультет туризму / розроб. Іванова Лілія Омелянівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 15 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28531-
dc.description.abstractМета: формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії та методології стратегічного менеджменту і маркетингу, оволодіння сучасними методиками розробки стратегій розвитку підприємства, набуття практичних вмінь і навичок використання інструментарію стратегічного менеджменту і маркетингу в діяльності підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectстратегічний менеджмент і маркетиегuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 Сфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.titleСтратегічний менеджмент і маркетинг : робоча програма навчальної дисципліни, рівень освіти - магістр, галузь знань 24 Сфера обслуговування, спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа, факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ГРС_Стратегічний ММ_РП_241_2020_2021_н.р.pdf739.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.