Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28522
Title: Маркетинг : методичні рекомендації для семінарських занять та завдань до них з навчальної дисципліни для студентів 3-го курсу спеціальності 073 «Менеджмент»
Authors: Іванова, Л. О.
Ivanova, L. O.
Кафедра економіки та менеджменту
Keywords: маркетинг
методичні рекомендації
спеціальність 073 "Менеджмент"
3 курс
кафедра економіки та менеджменту
Issue Date: 15-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Маркетинг : методичні рекомендації для семінарських занять та завдань до них з навчальної дисципліни для студентів 3-го курсу спеціальності 073 «Менеджмент» / розроб. Іванова Л. О. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 19 с.
Abstract: Маркетингова підготовка майбутніх фахівців зі спеціальності 073 «Менеджмент» займає особливе місце в системі економічної освіти. Володіння прийомами та методами маркетингу створює у майбутніх менеджерів підґрунтя для розвитку їх економічного мислення, набуття ними здатності сприймати економічні процеси, що відбуваються на ринках товарів і послуг та підприємствах у всій їх багатогранності та взаємообумовленості. Це особливо важливо в сучасних умовах поглиблення ринкових відносин в Україні, посилення конкуренції, які об’єктивно ускладнюють завдання у сфері прийняття успішних підприємницьких рішень на кожному підприємстві та об’єкті управління.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28522
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маркетинг_мЕТОД ВКАЗ_семiн.занят__i_завдан__Мен-т.pdf491.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.