Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 211-219 of 219 (Search time: 0.33 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-01-21Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природиШаніна, Ольга; Боровікова, Наталія; Shanina, Olha; Borovikova, Nataliia
2022-01-21Релігійний туризм в умовах глобалізації та пандемічної небезпекиБорисова, Ольга; Сисоєва, Світлана; Borysova, Olha; Sysoieva, Svitlana
2022-01-21Використання соусів для м'ясних стравХорунжа, Тетяна; Пасічний, Василь; Khorunzha, Tetiana; Pasichnyi, Vasyl
2022-01-21Перспективи розвитку міжнародного туризму в Україні в умовах подолання пандемії COVID‑19Голод, Андрій; Базюк, Марія; Holod, Andrii; Baziuk, Mariia
2022-01-21Соціальна безпека туризму як предмет туризмознавчих дослідженьГолод, Андрій; Мацюк, Степан; Holod, Andrii; Matsiuk, Stepan
2022-01-21Кулінарні тренди ФранціїФіль, Марія; Fil, Mariia
2022-01-21Потенціал розвитку екстремального туризму в умовах глобалізаціїКушнірук, Галина; Чичул, Олександр; Kushniruk, Halyna; Chychul, Oleksandr
2022-01-24Аналіз міжнародних стандартів із корпоративної соціальної відповідальності на туристичних підприємствахЛешко, Христина; Leshko, Khrystyna
2022-01-24Особливості формування іміджу в індустрії гостинностіЛешко, Христина; Андрушко, Юлія; Leshko, Khrystyna; Andrushko, Yuliia