Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorКоркуна, О. І.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorKorkuna, O. I.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-29T09:02:23Z-
dc.date.available2021-01-29T09:02:23Z-
dc.date.issued2021-01-29-
dc.identifier.citationВиробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Іжевська О. П., Коркуна О. І., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 31 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27944-
dc.description.abstractМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectвиробнича практика магістрівuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна інфраструктураuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleВиробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Виробнича практика ГРС_магістр.pdf967.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.