Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27920
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-25T12:06:14Z-
dc.date.available2021-01-25T12:06:14Z-
dc.date.issued2021-01-25-
dc.identifier.citationКрафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму / розроб. Іжевська О. П., Паска М. З. - Львів, 2021. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27920-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни «Крафтові технології» є формування системи знань з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини рослинного та тваринного походження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectкрафтові технологіїuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleКрафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РОБОЧА прогр Крафтові техн_Іжевська_Паска.pdf587.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.