Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27901
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-19T11:09:38Z | - |
dc.date.available | 2021-01-19T11:09:38Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-19 | - |
dc.identifier.citation | Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27901 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни є формування спеціальних професійних знань у студентів з теоретичних засад світового ринку готельно-ресторанних послуг, особливостей організації заходів, функціонування інфраструктури та організації обслуговування туристів готельно-ресторанними закладами, а також вивчення особливостей функціонування сфери гостинності у різних регіонах світу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львів | uk_UA |
dc.subject | світовий ринок готельно-ресторанних послуг | uk_UA |
dc.subject | робоча програма | uk_UA |
dc.subject | cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
РОБОЧА прогр_СРГРП_Світовий ринок_Гузар.pdf | 802.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.