Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-18T12:55:45Z-
dc.date.available2021-01-18T12:55:45Z-
dc.date.issued2021-01-18-
dc.identifier.citationГузар У. Є. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є. - Львів, 2021. - 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27888-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectменеджмент готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectпрактичні заняттяuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.titleМенеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних і семіінарських занять, підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД реком Практичні_семінарські_МГРБ_Гузар.pdf743.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.