Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27744
Title: Результативність виступів висококваліфікованих стрільців з лука України при різних варіантах побудови річної підготовки (на прикладі 2007-2018)
Authors: Антонова, К. С.
Антонов, С. В
Пітин, М.П.
Antonova, K. S.
Antonov, S. V.
Pityn, M. P.
Keywords: стрільба з лука
макроцикл
навантаження
результативність
варіанти
підготовка
висококваліфіковані спортсмени
Issue Date: 6-Jan-2021
Citation: Антонова К. С. Результативність виступів висококваліфікованих стрільців з лука України при різних варіантах побудови річної підготовки (на прикладі 2007-2018) / Антонова К. С., Антонов С. В., Пітин М. П. // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. - 2020. - Вип. 8 (128). - С. 9-13.
Abstract: В ході дослідження було визначено варіанти побудови річної підготовки. Розподіл відбувався за кількістю та спрямованістю змагань. У першому варіанті побудови переважають контрольні змагання. Найкращі результати було у 2008 році, коли Віктор Рубан виборов золоту медаль на Іграх XXIV Олімпіади, а чоловіча команда зупинилась за крок до бронзової медалі та посіла 4 місце. У другому варіанті переважають контрольні та відбіркові змагання. Варто відмітити, що цей варіант побудови дозволив успішно виступити на І Європейських іграх. Проте, акцент був зроблений на річну підготовку, що не дозволило вибороти ліцензію на Ігри XXXІ Олімпіади чоловічій команді. В третьому варіанті переважають відбіркові змагання. Результативність виступів на змаганнях в цьому періоді дещо знизилась. Зокрема, для жіночої збірної команди вдалим був виступ на ліцензійному Чемпіонаті Європи.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27744
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Антонова_Антонов_Пітин_стаття_2020.pdf278.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.