Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27706
Title: Сучасні тенденції аналізу ринків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства
Authors: Радзімовська, О.
Смаль, А.
Radzimovska, O.
Smal, A.
Keywords: контроль
якість
впровадження
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Радзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ринків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C. 179-180.
Abstract: Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27706
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_056_179-180 Смаль_радзімовська.pdf558.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.