Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27706
Title: | Сучасні тенденції аналізу ринків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Радзімовська, О. Смаль, А. Radzimovska, O. Smal, A. |
Keywords: | контроль якість впровадження |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Радзімовська О. Сучасні тенденції аналізу ринків та небезпечних чинників у закладах ресторанного господарства / О. Радзімовська, А. Смаль // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C. 179-180. |
Abstract: | Мета роботи – проаналізувати сучасні тенденції ризиків, небезпечних чинників у закладах громадського харчування. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27706 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_056_179-180 Смаль_радзімовська.pdf | 558.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.