Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27703
Title: Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа
Authors: Моргуненко, А.
Іжевська, О.
Люлько, Ю.
Morhunenko, A.
Izhevska, O.
Liulko, Yu.
Keywords: безалкогольні напої
насіння чіа
харчові волокна
безглютенова сировина
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Іжевська О. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / О. Іжевська, А. Моргуненко, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 168-170.
Abstract: Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27703
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_052_168-170 Іжевська 3.pdf573.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.