Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27703
Title: | Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа |
Authors: | Моргуненко, А. Іжевська, О. Люлько, Ю. Morhunenko, A. Izhevska, O. Liulko, Yu. |
Keywords: | безалкогольні напої насіння чіа харчові волокна безглютенова сировина |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Іжевська О. Визначення органолептичних показників соковмісних напоїв на основі насіння чіа / О. Іжевська, А. Моргуненко, Ю. Люлько // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 168-170. |
Abstract: | Метою дослідження було встановлення дозування насіння чіа та його вплив на органолептичні показники якості яблучного, грушевого та морквяного соків. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27703 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_052_168-170 Іжевська 3.pdf | 573.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.