Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпов, А.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorKarpov, A.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-01-04T12:44:28Z-
dc.date.available2021-01-04T12:44:28Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationКарпов А. Інноваційні способи приготування кавових напоїв / А. Карпов, М.Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - C. 155-157.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27699-
dc.description.abstractМета роботи – розкрити інноваційні способи приготування кавових напоїв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectальтернативаuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.subjectприготуванняuk_UA
dc.subjectкавова культураuk_UA
dc.titleІнноваційні способи приготування кавових напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_048_155-157 Паска_Карпов.pdf562.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.