Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖук, О.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorZhuk, O.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-01-04T12:29:23Z-
dc.date.available2021-01-04T12:29:23Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationЖук О. Перспективні методи рафінації рослинних олій / О. Жук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 148-150.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27697-
dc.description.abstractМетою нашої роботи було встановити основні переваги та недоліки, які можуть виникати під час рафінації рослинних олій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectперевагиuk_UA
dc.subjectнедолікиuk_UA
dc.subjectсепараториuk_UA
dc.subjectмильно-лужна рафінаціяuk_UA
dc.titleПерспективні методи рафінації рослинних олійuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_046_148-150 Жук_Паска.pdf571.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.