Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваль, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Фоміна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Koval, H. M. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Fomina, O. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T07:43:08Z | - |
dc.date.available | 2020-12-15T07:43:08Z | - |
dc.date.issued | 2015-12-15 | - |
dc.identifier.citation | Коваль Г. М. Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини / Коваль Г. М., Паска М. З., Фоміна М. В. // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. пр. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 233-236. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | бугайці | uk_UA |
dc.subject | симентали | uk_UA |
dc.subject | поліська м’ясна | uk_UA |
dc.subject | мікроелементи | uk_UA |
dc.subject | метіонати | uk_UA |
dc.title | Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pzvm_2015_30(2)__60 (1)_Коваль.pdf | 325.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.