Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваль, Г. М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorФоміна, М. В.-
dc.contributor.authorKoval, H. M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorFomina, O. V.-
dc.date.accessioned2020-12-15T07:43:08Z-
dc.date.available2020-12-15T07:43:08Z-
dc.date.issued2015-12-15-
dc.identifier.citationКоваль Г. М. Зміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичини / Коваль Г. М., Паска М. З., Фоміна М. В. // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. пр. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 233-236.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27621-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбугайціuk_UA
dc.subjectсименталиuk_UA
dc.subjectполіська м’яснаuk_UA
dc.subjectмікроелементиuk_UA
dc.subjectметіонатиuk_UA
dc.titleЗміни органолептичних та фізико-хімічних показників в процесі зберігання яловичиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pzvm_2015_30(2)__60 (1)_Коваль.pdf325.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.