Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27612
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛескович, О. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLeskovych, O. V.-
dc.date.accessioned2020-12-14T12:49:33Z-
dc.date.available2020-12-14T12:49:33Z-
dc.date.issued2020-12-14-
dc.identifier.citationПаска М. З. Сучасні тенденції формування функціональних продуктів / Паска М. З., Лескович О. В. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 3(60), ч. 4. - С. 136-147.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27612-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectйодний дефіцитuk_UA
dc.subjectморські водоростіuk_UA
dc.subjectбіологічно активна добавкаuk_UA
dc.subjectламінаріяuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectйодuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.titleСучасні тенденції формування функціональних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2014_16_3(4)__22 (1)_Паска_Лескович.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.