Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27612
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Лескович, О. В. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Leskovych, O. V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T12:49:33Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T12:49:33Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-14 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Сучасні тенденції формування функціональних продуктів / Паска М. З., Лескович О. В. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім С. З. Ґжицького. - 2014. - Т. 16. - № 3(60), ч. 4. - С. 136-147. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27612 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UA |
dc.subject | йодний дефіцит | uk_UA |
dc.subject | морські водорості | uk_UA |
dc.subject | біологічно активна добавка | uk_UA |
dc.subject | ламінарія | uk_UA |
dc.subject | селен | uk_UA |
dc.subject | йод | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.title | Сучасні тенденції формування функціональних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2014_16_3(4)__22 (1)_Паска_Лескович.pdf | 3.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.