Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27544
Title: Здоров'язбережувальні технології в організації спортивно-масової і фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми та підлітками
Authors: Пристинський, Володимир
Макущенко, Ігор
Осіпцов, Андрій
Prystynskyi, Volodymyr
Makushchenko, Ihor
Osiptsov, Andrii
Keywords: здоров'язбережувальні технології
спортивно-масова робота
фізкультурно-оздоровча робота
діти
підлітки
Issue Date: 2-Dec-2020
Publisher: ТОВ "ППНС"
Citation: Пристинський В. Здоров'язбережувальні технології в організації спортивно-масової і фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми та підлітками : навч.-метод. посіб. / Володимир Пристинський, Ігор Макущенко, Андрій Осіпцов. - Маріуполь : ТОВ "ППНС", 2017. - 224 с.
Abstract: У навчально-методичному посібнику представлені педагогічні технології, що дозволяють учнівській молоді поглибити знання про здоров’я і здоровий спосіб життя, як особистісну і соціальну цінність людини. Практичні рекомендації з організації та методики проведення сюжетних рухливо- пізнавальних ігор, сценарії проведення інформаційно-просвітницьких, фізкультурно- оздоровчих і спортивно-масових заходів допоможуть педагогам-організаторам, учителям загальноосвітніх навчально-виховних закладів у розробці авторських програм з розвитку пізнавальної активності учнів щодо формування валеологічного світогляду. Матеріал посібника також зорієнтований на професійно-педагогічну підготовку майбутніх учителів фізичної культури, фахівців з основ здоров’я щодо розвитку творчого потенціалу особистості в реалізації феномену здоров’я людини.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27544
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.