Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorСлабак, Н. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorSlabak, N. V.-
dc.date.accessioned2020-11-30T13:28:34Z-
dc.date.available2020-11-30T13:28:34Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Техно-хімічний контроль якості яловичини, збагаченої біологічно-активними речовинами / Паска М. З., Слабак Н. В. // Біологічні, технологічні і екологічні аспекти виробництва та переробки продукції тваринництва : матеріали ІІ Міжнар. студ. наук. конф. - Кам'янець-Подільський, 2012. - С. 276.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27531-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectбіологічно-активні речовиниuk_UA
dc.titleТехно-хімічний контроль якості яловичини, збагаченої біологічно-активними речовинамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Слабак_2012.pdf36.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.