Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маркович, І. І. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Markovych, I. I. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-30T11:31:59Z | - |
dc.date.available | 2020-11-30T11:31:59Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням / Паска М. З., Маркович І. І. // Наукові праці. - 2012. - Вип. 44. - Т. 2. - С. 185-188. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27520 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | напівкопчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | пряно-ароматичні рослини | uk_UA |
dc.subject | сочевиця | uk_UA |
dc.title | Дослідження вмісту токсичних елементів в сочевиці і пряно-ароматичних рослинах та у вироблених напівкопчених ковбасах з їх додаванням | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Маркович_Одеса_2012.pdf | 172.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.