Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27505
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.date.accessioned2020-11-30T08:27:23Z-
dc.date.available2020-11-30T08:27:23Z-
dc.date.issued2020-11-30-
dc.identifier.citationПаска М. З. Дослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиці / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУ ВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2013. - Т. 15. - №1 (55), ч. 3. - С. 134-138.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27505-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.subjectдослідження якостіuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.titleДослідження фізико-хімічних показників напівкопчених ковбас вироблених при використанні сочевиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2013_15_1(3)__25_Paska_Markovuch.pdf724.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.