Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27474
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Марчук, А. І. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Марчук, А. І. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-23T10:11:19Z | - |
dc.date.available | 2020-11-23T10:11:19Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-23 | - |
dc.identifier.citation | Марчук А. І. Визначення вмісту пігментів у яловичини з відхиленим розвитком автолітичних процесів / Марчук А. І., Паска М. З. // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ. - Харків, 2010. - Ч. 1. - С. 75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27474 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | визначення вмісту пігментів | uk_UA |
dc.subject | автолітичні процеси | uk_UA |
dc.title | Визначення вмісту пігментів у яловичини з відхиленим розвитком автолітичних процесів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
МарчукА_Паска_ХДУХТ_2010.pdf | 32.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.