Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМарчук, А. І.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМарчук, А. І.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.date.accessioned2020-11-23T10:11:19Z-
dc.date.available2020-11-23T10:11:19Z-
dc.date.issued2020-11-23-
dc.identifier.citationМарчук А. І. Визначення вмісту пігментів у яловичини з відхиленим розвитком автолітичних процесів / Марчук А. І., Паска М. З. // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ. - Харків, 2010. - Ч. 1. - С. 75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27474-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectвизначення вмісту пігментівuk_UA
dc.subjectавтолітичні процесиuk_UA
dc.titleВизначення вмісту пігментів у яловичини з відхиленим розвитком автолітичних процесівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МарчукА_Паска_ХДУХТ_2010.pdf32.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.