Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27429
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКричковська, Л. В.-
dc.contributor.authorБелінська, А. П.-
dc.contributor.authorАнан'єва, В. В.-
dc.contributor.authorKrychkovska, L. V.-
dc.contributor.authorBielinska, А. P.-
dc.contributor.authorAnanieva, V. V.-
dc.date.accessioned2020-11-16T07:33:16Z-
dc.date.available2020-11-16T07:33:16Z-
dc.date.issued2020-11-16-
dc.identifier.citationКричковська Л. В. Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки : навч. посіб. / Л. В. Кричковська, А. П. Бєлінська, В.В. Анан’єва. - Харків : НТУ «ХПІ», 2017. - 98 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27429-
dc.description.abstractУ посібнику викладено теоретичні основи безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини. Навчальний посібник призначений для студентів усіх форм навчання спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів». Розглянуто основні принципи управління якістю харчових продуктів, антиаліментарні фактори харчування, природні, техногенні ксенобіотики, а також ксенобіотики, що використовуються в рослинництві і тваринництві. Зосереджено увагу на хімічній природі вказаних речовин, їхній дії на організм людини, джерелах забруднення продовольчої сировини і харчових продуктів, особливостях технологічної обробки сировини, а також хімічних методах аналізу для визначення небезпечних речовин у продуктах харчування. Посібник може бути корисний для викладачів, аспірантів, працівників харчової промисловості, а також для всіх, хто цікавиться розглянутими проблемами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectуправління якістю харчових продуктівuk_UA
dc.subjectантиаліментарні фактори харчуванняuk_UA
dc.subjectксенобіотикиuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.titleБезпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавкиuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Книги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Безпека харчових продуктів_2017.pdf1.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.