Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27318
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T09:49:50Z | - |
dc.date.available | 2020-11-10T09:49:50Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-10 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Вміст пігментів у яловичині із специфічним розвитком автолітичних процесів / Паска М. З., Борова О. // Kola Naukowego Technologow Zywnosci Krakow. – Krakowie : Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kollataja w Krakowie, 2013. – Р. 99–101. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27318 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Паска Марія | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | м'яcо з ознаками DFD | uk_UA |
dc.subject | вміст пігментів | uk_UA |
dc.title | Вміст пігментів у яловичині із специфічним розвитком автолітичних процесів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Польша_Паска_Борова_2013.pdf | 317.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.