Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27191
Title: Аналіз арсеналу високоефективної та результативної техніки ударів ногами провідних спортсменів на Чемпіонатах Європи та Світу з Кіокушинкай карате
Authors: Кіндзер, Богдан
Лемішко, Богдан
Лебідь, Арсен
Осика, Христина
Балагур, Віктор
Трушина, Анна
Kindzer, Bohdan
Lemishko, Bohdan
Lebid, Arsen
Osyka, Khrystyna
Balahur, Viktor
Trushyna, Anna
Keywords: кіокушинкай карате
Масутацу Ояма
одноборства
ІКО
засоби
карате
Кіокушин
WKO
IFK
Чемпіонат Європи та Світу
Issue Date: 3-Nov-2020
Citation: Аналіз арсеналу високоефективної та результативної техніки ударів ногами провідних спортсменів на Чемпіонатах Європи та Світу з Кіокушинкай карате / Богдан Кіндзер, Богдан Лемішко, Арсен Лебідь, Христина Осика, Віктор Балагур, Анна Трушина // Фізична культура, педагогіка, здоров'я та фізична терапія : монографія. - Старогард-Гданьскі, 2020. - С. 72-85.
Abstract: В статті розглядаються результати дослідження та аналізу ефективної техніки ведення бою висококваліфікованими спортсменами каратистами світового рівня. Проведено гли- бокий аналіз відеозаписів більше ніж 150 півфінальних та фінальних боїв та опрацьовано більше 85-ти літературних джерел з педагогіки, психології, фізичного виховання і спорту та спеціалізованої літератури з одноборств, в тому числі Кіокушинкай карате. Проаналізо- вано високоефективну та результативну техніку 14 – ти провідних бійців, в результаті за- стосування якої були отримані перемоги на Чемпіонатах Європи та Світу. На основі про- веденого аналізу визначено найбільш ефективну та результативну техніку ніг та розроб- лені рекомендації по підготовці кваліфікованих спортсменів до змагань з куміте в Кіоку- шинкай карате.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27191
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кідзер 2.pdf953.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.