Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27189
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБалабаш, М.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorBalabash, M.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-11-03T08:07:01Z-
dc.date.available2020-11-03T08:07:01Z-
dc.date.issued2020-11-03-
dc.identifier.citationБалабаш М. Підвищення функціональних властивостей майонезу збагаченого олією пшеничних зародків / Балабаш М., Паска М. З. // Матеріали студентської наукової конференції ф-ту харчових технологій. - Львів, 2008. - С. 23-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27189-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмайонезuk_UA
dc.subjectпідвищення функціональних властивостей майонезуuk_UA
dc.subjectдобавка "Біовіт"uk_UA
dc.titleПідвищення функціональних властивостей майонезу збагаченого олією пшеничних зародківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Студ_конф_2008_3.pdf103.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.