Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27142
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2020-10-29T12:56:48Z-
dc.date.available2020-10-29T12:56:48Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationПаска М. Вплив важких металів на харчові властивості жирів та розробка технології їх виведення / Р. Кравців, О. Жук, М. Паска, м. Личук // Науковий вічсник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Гжицького.- 2008. - Т. 10, № 2(37). - С. 67-70.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27142-
dc.description.abstractВивчено та експериментально підтверджено виведення важких металів, зокрема нікелю та міді із олій та жирів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПаска Маріяuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectважкі металиuk_UA
dc.subjectадсорбентuk_UA
dc.subjectвідбілювальна глинаuk_UA
dc.subjectгідрогенізаціяuk_UA
dc.subjectадсорбційна рафінаціяuk_UA
dc.titleВплив важких металів на харчові властивості жирів та розробка технології їх виведенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска 2008_2 (1).pdf110.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.