Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВаривода, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorVaryvoda, Yu. Yu.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-10-29T08:57:06Z-
dc.date.available2020-10-29T08:57:06Z-
dc.date.issued2020-10-29-
dc.identifier.citationВаривода Ю. Ю. Технологічні аспекти виробництва гусятини / Ю. Ю. Варивода, М. З. Паска // Мясной бизнес. - 2006.- С. 90.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27120-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгусятинаuk_UA
dc.subjectтехнологічні аспекти виробництваuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти виробництва гусятиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_стаття 2006.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.